6 februari 2017

Contact

Hoe kan u ons bereiken?

U kan ons bereiken via onderstaand formulier of sales@tweedehandsmac.be.

Op de hoogte blijven van ons aanbod?

Onze website wordt regelmatig bijgewerkt en de webshop is steeds up-to-date met de aanwezige stock.
Daarnaast kan u ook op de hoogte blijven van nieuwe toestellen en promoties via onze Facebook-pagina.

Indien u op onze website niet vindt wat u zoekt, dan kan u ons steeds contacteren via bovenstaande gegevens.

Leveren toestellen, afhalen en betaling:

Betalen in de webshop kan via: Paypal en overschrijving.
Alle bestellingen via de webshop, worden uiterlijk binnen de 2 à 3 werkdagen verwerkt en verzonden na ontvangst betaling.

Indien het product gemarkeerd is voor afhaling kan u tevens op voorhand betalen in de webshop via: Paypal en overschrijving.
Als u bij afhaling liever contant betaald, dan kan dit ook (let op! Geen Bancontact toestel aanwezig, enkel cash). Voor bedragen tot 500€ is Payconiq ook een mogelijkheid.

Indien u een product besteld heeft dat u wenst af te halen bij ons, of u heeft een product besteld dat niet verzonden kan worden, dan zal u binnen de 2 werkdagen gecontacteerd worden om de afhaling af te spreken.
De afhaalmomenten zijn steeds op afspraak, dit op weekdagen ’s avonds of op zaterdag van 9u tot 12u00.

De afhaallocatie is steeds in de Verbindingsstraat 5, 9968 te Bassevelde 

Verzending:

De verzending van de producten gebeurt afhankelijk van gewicht, waarde en locatie met Bpost of UPS.
Grotere producten zoals iMac’s of display’s kunnen om kwaliteitsredenen niet verzonden worden. Deze producten kunnen enkel afgehaald worden op afspraak.

Garantie:

Op elk aangekocht tweedehands toestel bieden wij 6 maanden garantie.
Dit betekent dat elk product bij ons aangekocht hersteld of vervangen wordt indien er binnen de 6 maanden, na aankoop, een defect of beschadiging opduikt die niet veroorzaakt werd door de klant.
Indien het defect niet hersteld kan worden en wij u geen identiek toestel kunnen aanbieden, dan ontvangt u uw geld terug.
Hou er wel rekening mee dat door het feit dat onze toestellen tweedehands zijn, er soms wat kleine gebruikssporen aanwezig kunnen zijn.
Elk toestel wordt echter door ons grondig nagekeken en getest voor verkoop. Een goede werking van het toestel wordt gegarandeerd.

Op de staat van de batterijen, voor zowel draagbare als vaste toestellen, wordt geen garantie gegeven. U moet er van uitgaan dat de batterijen op middellange termijn aan vervanging toe zijn.