6 februari 2017

Service

Herstellingen

Een defect kan vroeg of laat altijd voorkomen. Daarom zijn wij er om u te helpen met deze problemen. Wanneer u een defect heeft, kan u via onderstaande link een service aanvraag indienen. Het is dan belangrijk te kiezen voor een herstelling en bij voorkeur het probleem zo uitgebreid weer te geven en indien mogelijk het serienummer te vermelden.
Hou er rekening mee dat wij blijven herhalen dat back-ups extreem belangrijk zijn. Bij een herstelling gaan wij er steeds van uit dat u een recente back-up heeft.
Indien dit niet het geval is, gelieve dit duidelijk te aan te geven. Wij zijn niet verantwoordelijk voor mogelijk gegevensverlies.

U kan via deze link een aanvraag indienen tot service.

 

Upgrades

Het is bij ons ook mogelijk om een grotere hardere schijf te installeren, uw bestaande harde schijf te vervangen door een razendsnelle SSD,
de SuperDrive te vervangen door hetzij een tweede harde schijf hetzij een SSD en extra RAM in uw toestel te installeren.
Deze upgrades verlengen de levensduur en het plezier van je Mac aanzienlijk!
Onderaan deze pagina bevindt zich een link om service aan te vragen. Gelieve bij uw aanvraag als onderwerp “Upgrade” te kiezen en uw serienummer te vermelden.
Hier vindt u meer informatie over hoe u het serienummer vindt en waar het zich bevind .

U kan via deze link een aanvraag indienen voor upgrades.